Menu
Uitgebreid laminaat assortiment
Deuren en kasten op maat?
Voordeelvloeren heeft ook een grote showroom waar je van harte welkom bent om alle laminaatvloeren die wij op de site laten zien in het echt te komen bewonderen. Op die manier kan je het laminaat zien, voelen en op zijn waarde inschatten.

Naast het feit dat wij er alles aan doen om het je zo makkelijk mogelijk te maken door een uitgebreide omschrijving van de laminaatvloer voor je op de website te zetten met duidelijke foto's en de mogelijkheid om 24 uur per dag advies te krijgen van onze laminaatspecialist begrijpen wij dat het in sommige gevallen toch niet voldoende is.

Misschien twijfel je wel tussen verschillende merken of designs en wil je liever een compleet plaatje zien. Ons advies is dan om langs te komen in Wormerveer waar wij koffie of thee graag voor je zetten en er voor zorgen dat je op je gemak kan rondkijken. Natuurlijk allemaal vrijblijvend.

Welke merken laminaat en PVC kan je voelen, testen en zien?

Staat er op het decor "te zien in onze showroom" dan hebben we dat decor op grote stalen in de showroom. Je kan het dan voelen, vergelijken met andere decoren, de glansgraad zien en de kwaliteit testen. Onze vriendelijke medewerkers zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van een juiste keuze. Kijk je liever alleen rond? Ook helemaal goed!

We zijn trots op premium dealer te zijn van onder andere; QuickStep, Floorify, Douwes Dekker en COREtec PVC vloeren. Vanaf oktober 2023 presenteren we de complete FLOER collectie. Het jongste merk laminaat en PVC vloeren in Nederland.

De openingstijden van de showroom en de vakantiedagen staan vermeld onder het kopje klantenservice.

Voordeelvloeren, Voordeeldeuren en Voordeelkasten zijn een onderdeel van de showroom. Naast mooie laminaatvloeren hebben wij dus meerdere producten die je allemaal vrijblijvend kunt bekijken.

Tot snel!