Menu
Uitgebreid laminaat assortiment
Deuren en kasten op maat?

Pak die 3% iDEAL voordeel

Betaal jij direct je bestelling via iDEAL dan geven we jou ook nog 3% extra korting over het volledige factuurbedrag. Een bijkomend voordeel is dat de goederen ook afgeleverd kunnen worden op een afgesproken plaats als je niet thuis bent.

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken uit betalen bij aflevering of betalen met iDeal met 3% betalingskorting. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de vloer of toebehoren zijn besteld. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal.

Betalen bij aflevering kan contant of via een mobiel pinapparaat. Aanbetaling is niet nodig.


iDeal

iDeal logo Heb je een internetbankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je waarschijnlijk ook toegang tot iDEAL, de veilige manier van betalen op internet. Waarom kiezen voor iDEAL?

  • 3% extra korting bij iDeal betaling.
  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Betalen met iDEAL is bij Voordeelvloeren.nl gratis.

Bancontact

iDeal logo Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Waarom kiezen voor Bancontact?

  • 3% extra korting bij Bancontact betaling.
  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om Bancontact te gebruiken.
  • Betalen met Bancontact is bij Voordeelvloeren.nl gratis.

iDeal PIN

PIN / Gepast contant

Betalen door PIN of gepast contant is ook mogelijk. Betalen met PIN is bij voordeelvloeren gratis.

Prijs inclusief BTW

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en zijn geldig voor zowel particulier als aannemer. Wij hanteren vaste lage prijzen wat inhoudt dat de aangeboden prijs direct onze laagste prijs is en extra korting niet mogelijk is.


Veilig betalen

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken voor aanbetaling of volledige betaling van het orderbedrag. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling is bijgeschreven. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal te maken waarbij de benodigde gegevens direct zijn ingevuld.


Overzichtelijk

Na het afronden van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging in je mail waarop duidelijk is vermeld wat je besteld hebt, het afleveradres en jouw persoonlijke gegevens. Wil je dit achteraf wijzigen, stuur een mail met je ordernummer en wij passen het voor je aan.


Alternatieve betaalwijze

Is de iDeal betaling niet gelukt, dan vind je op de orderbevestiging alle gegevens die nodig zijn om de betaling via een overboeking te kunnen doen.