Menu
Uitgebreid laminaat assortiment
Deuren en kasten op maat?

Volle pakken laminaat over? We halen het gratis op

Vind jij het ook zo zonde van je geld als te veel bestelde pakken laminaat verdwijnen naar de schuur of naar de zolderkamer? Dat vinden wij ook!
Te weinig bestellen is ook niet handig natuurlijk. Als je de klus in één keer wilt klaren en je niet zeker bent van de afmetingen is dat lastig maar wij kunnen je daarbij helpen.

Ben je niet zeker van de hoeveelheid pakken laminaat of PVC vloer die je nodig hebt, kan je ons altijd bereiken via mail, telefoon of per WhatsApp voor het juiste advies. Heb je ondanks je beste berekeningen nog een paar pakken laminaat of PVC vloer over, halen we die met net zoveel plezier retour als we ze afgeleverd hebben. De retourkosten betalen wij.

De gratis ophaalservice geldt voor adressen in Nederland. In België en Duitsland kunnen we gratis ophaalservice niet aanbieden en vallen onder het herroepingsrecht. We halen de volle pakken laminaat binnen 30 dagen na aflevering bij je thuis op.

Geld terug storten

Jij betaalt snel, wij dus ook! Wij zijn blij met jouw als klant en zullen daar alles aan doen om jou dit gevoel te geven. Geld terugstorten is een kleine moeite. Jij geeft aan welke en hoeveel pakken laminaat of PVC vloer we terug mogen halen, jij geeft een bankrekening met bijbehorende naam op en wij maken direct naar ontvangst van de vloer het creditbedrag aan je over. Wij maken gebruik van de Rabobank dus kan er maximaal één werkdag tussen betaling en ontvangst zitten.

Retourtermijn

De retourtermijn voor online aankopen is 14 dagen en is wettelijk geregeld. Aangezien laminaat even de tijd nodig heeft om te acclimatiseren en een strakke planning weleens uitloopt hanteren wij een retourtermijn van 24 dagen gerekend vanaf de afleverdag.

Ongeopende en onbeschadigde pakken laminaat en PVC vloer mogen retour.
Aangebroken pakken laminaat, plinten, ondervloer en toebehoren vallen niet onder de retourservice en vallen onder het herroepingsrecht.

Wat houdt het herroepingsrecht in?

Voor artikelen die niet speciaal voor jou op maat gemaakt zijn geldt het volgende: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na aflevering van de bestelling bij jou thuis dan wel na afhalen van de bestelling bij de showroom, Rosbayerweg 103 te Wormerveer.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt voor herroeping gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Je zou ook gebruik kunnen maken van het Europese modelformulier voor herroeping.
Je dient de volledige of deel van de bestelling (zoals omschreven in de overeenkomst) binnen 30 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen en dit aan ons hebt meegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment aan ons hebt gedaan voor de betreffende producten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Stuur je de volledige bestelling retour, dan ontvang je ook de verzendkosten retour. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van jouw eigen beslissing om voor een duurdere leveringswijze te kiezen dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heb verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins ingestemd; er worden aan jou geen kosten in rekening gebracht voor het terugbetalen. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat jij aantoont de producten te hebben geretourneerd.

Wij brengen kosten in rekening indien de producten door jouw beschadigd zijn, beschadigd retour worden verstuurd of beschadigd door ons worden ontvangen.

De kosten voor het retour sturen van de bestelling komen voor jouw eigen rekening. Een indicatie voor het retour sturen via een transportbedrijf is € 50.00. Retour halen door Voordeelvloeren is ook bijna altijd mogelijk en kost € 49.95

Wat is uitgesloten van het herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht is voor vloeren die gelegd zijn, plinten die gemonteerd zijn of andere producten die verwerkt of gebruikt zijn uitgesloten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Waardevermindering

Het uitpakken van laminaat is niet nodig om de maat of decor te kunnen controleren. Deze informatie staat duidelijk vermeld op de zijkant van jouw pak laminaat. Pak je het laminaat toch uit dan treedt waardevermindering in. Waardevermindering kan oplopen tot 100% omdat sommige producten dan niet meer te verkopen zijn.